Élményekkel és érzelmekkel teli, remek szakmai nap volt a Pedagógiai asszisztensek VII. Országos Konferenciája a Mód-Szer-Tár-ban

Egyebek

2022. november 4-én a kellemes hangulatú konferencián, változatos témákban, érdekes előadásokat hallgathattak a résztvevők és interaktív foglalkozáson vehettek részt, valamint egy “mesés” élményben lehetett részük.

Köszönjük előadóinknak a tartalmas előadásokat!

Ezúton kívánunk Hornyán Annának, az Óvodai Nevelés szakmai – módszertani folyóirat főszerkesztőjének mielőbbi gyógyulást, aki betegség miatt nem tudta előadását megtartani.

Nagyon köszönjük Fóris Marietta intézményfenntartó, óvodapedagógus, családkonzulensnek, hogy elvállalta A pedagógiai asszisztens tevékeny jelenléte a csoportban című előadás megtartását.

Dr. Egri Tímea tanszékvezető, egyetemi docens, Miskolci Egyetem Tanárképző Intézet Gyógypedagógiai Intézeti Tanszék: Viselkedészavart mutató gyermekek az óvodában – Tanácsok az agresszív gyermekekkel való foglalkozáshoz

Hevesi Judit óvodapszichológus: Hogyan segíti az óvodapszichológus a gyermekekkel közvetlenül foglalkozó szakemberek munkáját?

Hálásan köszönjük a részvételt a 120 vendégünknek, a szervezést, lebonyolítást segítőknek munkájukat, és az intézményvezetőknek, hogy lehetővé tették, hogy a kollégák jelen lehessenek a Pedagógiai asszisztensek konferenciáján!

Néhány visszajelzés a jelenlévőktől:

Születésnapot is ünnepeltünk ezen a napon 🙂

Lendvai Lászlóné Aninak ezúton is nagyon boldog születésnapot és jó egészséget kívánunk!

 

Találkozzunk 2023-ban is a VIII. Országos Pedagógiai asszisztens konferencián!