Kötelező dokumentációs tartalmak a bölcsődében I. – Megrendelhető dokumentumminták

Bölcsőde

Első bölcsődei dokumentum csomagunk adaptálható mintákat tartalmaz a bölcsődei felvételhez, a jelenlét/hiányzás vezetéséhez, valamint az étkeztetés igénybevételének jogszerű dokumentálásához.

Dokumentációs csomagunk használói olyan dokumentum mintákat használhatnak fel munkájuk során, melyek megfelelve a jogszabályi elvárásoknak segítik a rendszerben való gondolkodást. Számukra biztonságot nyújt alkalmazásuk és megkönnyíti munkájukat.

A bölcsődei mintadokumentum-csomag tartalma:

  • Bölcsődei, családi bölcsődei felvételi kérelem – minta (doc)
  • Megállapodás – A gyermek napközbeni ellátása/bölcsődei ellátás igénybevételéhez – sablon (doc) (Gyvt.328/2011.(XII.29.) Korm. Rend.17-18.§f.)
  • Nyilvántartásba vétel (doc) – sablon
  • Az ellátási napokon az ellátást igénybe vevők jelen- vagy távollétének dokumentálása – 2. sz. melléklet 328/2011. (XII. 29.) Korm. Rendelet – a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátások és gyermekvédelmi szakellátások térítési díjáról és az igénylésükhöz felhasználható bizonyítékokról (xls)
  • A gyermekétkeztetés igénybevételének dokumentálása – 4. sz. melléklet 328/2011. (XII. 29.) Korm. Rendelet – a személyes gondoskodást nyújtó gyermekjóléti alapellátások és gyermekvédelmi szakellátások térítési díjáról és az igénylésükhöz felhasználható bizonyítékokról (xls)
  • Havi összesítő (xls)
  • Bölcsődei kisgyermeknevelő- gondozó – munkaköri leírás – minta (doc)

Kiknek ajánljuk: Közös igazgatású óvoda-bölcsődékben, integrált intézményekben, önállóan működő mini bölcsődékben, és bölcsődékben dolgozó kisgyermeknevelőknek.

A dokumentum-csomag ára: 5.000.- + Áfa

  Kötelező dokumentációs tartalmak a bölcsődében I. - Megrendelő lap (16,4 KiB)

A dokumentum megrendelhető a kitöltött megrendelőlap megküldésével (e-mailen, faxon, vagy postai úton).

A megrendelő lapon megadott e-mail címre megküldjük a dokumentumokat, a megrendelést követő 2 munkanapon belül.

Megnyitás és saját gépre, eszközre mentés után az intézmény igényeinek megfelelően használható, szükség szerint nyomtatható, sokszorosítható.

A megrendelésről átutalásos számlát állítunk ki, melyet postai úton küldünk meg.

A számla fizetési határideje: a kiállítástól számított 8 nap. (Az ettől eltérő fizetési határidő kérését kérjük, hogy a megrendelő lapon jelezze!)