Hogyan lehet hatékonyan együtt lenni különböző generációkkal a karantén idején? – Hallgasd meg Bereczki Enikő generációkutató előadását Facebookon, ha lemaradtál az élő adásról!

Előadás

Bereczki Enikő generációkutató, ifjúsági szakértő gyakorlati tippeket tartalmazó előadásai és írásai már sok-sok fiatalt, szülőt és pedagógust segítettek az információs társadalom útvesztőiben eligazodni. …

… Ezen az estén abban segít, hogy megismerd a családban együtt élő 6 generációt és tippeket kapj arról, hogyan lehet hatékonyan együtt lenni különböző generációkkal a karantén idején.

Bereczki Enikő ifjúsági- és generációs szakértő évtizedek óta gyakorlati jellegű foglalkozásokon fiatalokkal is dolgozik, 3 gyerekes édesanyaként pedig testközelben is tisztában van a Z-, és alfa generációsok nevelésével járó kihívásokkal.

A Facebook előadásra vártuk a gyermekeikért felelősséget érző és a problémában potenciálisan vagy valósan érintett szülőket, nagyszülőket, pedagógusokat és bárkit, akit érdekel a téma.

A 2020. április 2-án elhangzott előadásról készült videó felvétel ingyenesen megtekinthető Bereczki Enikő hivatalos Facebook-oldalán:

https://www.facebook.com/PanPeterStop/videos/258709818491857/

Előadó: Bereczki Enikő ifjúsági és generációs szakértő, tréner, mediátor 

honlap: http://hu.generationdilemmas.com/

blog: http://panpeterstop.blog.hu/

Szakmai vezető: Lendvai Lászlóné Ani intézményfejlesztő

Az előadás után lehetőség van a szakértőtől konzultációt kérni telefonon vagy skype-on.

Ha vannak a témában kérdéseitek, küldjétek az  info@generationdilemmas.com címre.

Hamarosan további előadások várhatók a témában! Tarts velünk akkor is!

Előadásra invitálónk margójára: 

Enikővel az ELTE-n találkoztam, egy kerekasztal-beszélgetésen, amelyet ő szervezett. Mély benyomást tett rám elkötelezettsége, empátiája, kreatív ötletei arra, hogyan lehet különféle álláspontokat úgy megmutatni, hogy az azt képviselő szereplők tisztelettel, figyelmesen beszéljenek egymással. Bátor a témák kiválasztásában, okos a szereplők kiválasztásában, figyel arra, hogy a fiatal generációkat valóban érdekelje, megérintse, ami a rendezvényein történik.”

 Bombera Krisztina

“Enikőt konferenciánkon arra kértük fel, hogy a legifjabb generációkat mutassa be számunkra. Előadása rendkívül érdekes és informatív volt: többen visszajeleztek, hogy sok összefüggést akkor ismertek fel és sok muníciót kaptak munkájukhoz. Blogja egyedülálló: rengeteg hasznos írást lehet találni aktuális témákról. Fiatalokkal foglalkozó szakembereknek, szülőknek, és mindazoknak, akik hatékonyan szeretnék a többféle nemzedéket menedzselni jó is szívvel ajánlom. Azóta többször is meghívtuk workshopra, tréningre és stratégia-alkotásra is.”

Ördög Dóra

szakképzési igazgató 

Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara