Pedagógiai asszisztensek V. Országos Konferenciája – ELŐZETES

A pedagógiai asszisztensek óvodai jelenléte – az elmúlt, viszonylag rövid időszak vonatkozásában – pozitívan értékelhető.

A hétköznapok során azonban még számos óvodában, számos nyitott kérdésre keresik a választ. Fontos, hogy a pedagógiai munkát segítő kollégák is folyamatosan bővítsék, ápolják szakmai kapcsolataikat és ismereteiket.

Az iskolák mellett egyre több óvodában van lehetőség főállásban foglalkoztatott pedagógiai asszisztens alkalmazására. E munkakör fontosságáról és hasznosságáról az intézményvezetők és a pedagógusok meg vannak győződve.

A pedagógiai asszisztensek tevékenységükkel segítik a pedagógusok nevelőmunkáját, a gondozási feladatok ellátásával pedig a gyermekek mindennapi boldogulását könnyítik, támogatják. Az asszisztens kollégák számára is felelősségteljes és kellemes elfoglaltság, hogy részt vesznek a gyermekek nevelésében, fejlesztésében. Szerteágazó, értékes munkájukhoz kívánunk segítséget nyújtani konferenciánkon, ahol az ország számos pontjáról érkezők számára a szakmai program mellett alkalom nyílik beszélgetésekre, más intézmények gyakorlatának megismerésére, ezáltal az egymástól való tanulásra is.

Részletes program hamarosan!!!

Ajánljuk: pedagógiai asszisztenseknek, gyógypedagógiai asszisztenseknek, óvodavezetőknek, valamint a téma iránt érdeklődő óvodapedagógusoknak

Részvételi díj: bruttó 7.500 Ft/fő

  Pedagógiai asszisztensek V. Országos Konferenciája - Jelentkezési lap (40,0 KiB)

Időpontja: 2018. november 10.  (szombat) 10.00-15.00 óra

Helyszín: KMO Művelődési Ház, 1191 Budapest, Teleki u. 50.

Facebooktwittergoogle_plusby feather